top of page
Search

ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Updated: Jun 22, 2022



Σε μια κοινωνία που αναμφισβήτητα αντιμετωπίζει σωρεία προκλήσεων, η Klaketacy Productions επιδιώκει να στηρίξει κάθε προσπάθεια που γίνεται με γνώμονα το κοινό καλό. Γι’ αυτό το λόγο θελήσαμε να συμπαρασταθούμε κι εμείς, ως εταιρεία παραγωγής, μέσω των δικών μας αρμοδιοτήτων και δυνατοτήτων, στην Κίνηση Συμπαράστασης για το AIDS.

Η συγκεκριμένη κυβερνητική οργάνωση δραστηριοποιείται στον τομέα του HIV/AIDS από το 1989. Δεν μπορέσαμε να αγνοήσουμε ότι εφαρμόζει προγράμματα ψυχοκοινωνικής στήριξης προς τους οροθετικούς στον HIV από το 1995. Μάλιστα, εργοδοτεί Κλινική Ψυχολόγο που προσφέρει τις υπηρεσίες της εντός και εκτός της Γρηγορίου Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας. Παράλληλα, διατηρεί Ανοικτή Γραμμή στήριξης και πληροφόρησης, ενώ διοργανώνει και εκστρατείες ενημέρωσης κι ευαισθητοποίησης του κοινού για πρόληψη και καταπολέμηση του ιού HIV.

Αναλυτικότερα, το έργο του οργανισμού είναι αξιέπαινο, αφού το πρόγραμμα ψυχοκοινωνικής στήριξης αφορά όχι μόνο τους ανθρώπους που ζουν με τον HIV, αλλά και τους φίλους, τους συντρόφους τους και όποιον οι ίδιοι θεωρούν οικογένεια. Επιπλέον, η τηλεφωνική Γραμμή Στήριξης που διαθέτει είναι στα Ελληνικά, Αγγλικά και Ισπανικά, μέσω του τηλεφώνου 99609070. Επίσης, η Κίνηση διοργανώνει σε τακτά χρονικά διαστήματα εξετάσεις για HIV, με τη μέθοδο του INSTI HIV Rapid Testing, εντελώς ανώνυμα και δωρεάν. Το Rapid Testing πραγματοποιείται σε προκαθορισμένους χώρους και χρόνους κάθε φορά, σε διάφορες πόλεις της Κύπρου. Μπορείτε, δε, να εγγραφείτε στο Mailing List ή στο SMS List της.

Επιπρόσθετα, οι σκοποί της Κίνησης μάς βρίσκουν σύμφωνους, αφού ως μέλημά τους έχουν τη συμπαράσταση και την υποστήριξη των ατόμων που η ζωή τους επηρεάσθηκε από τον ιό HIV, όπως και των ατόμων με AIDS. Παράλληλα, στοχεύει και στην καταπολέμηση της προκατάληψης που επικρατεί στις μέρες μας, αλλά και στη διάκριση που υπάρχει εις βάρος των ατόμων αυτών, κάτι που θέλουμε κι εμείς να εξαλειφθεί.

Συμπορευόμενοι, λοιπόν, με αυτόν το μη κυβερνητικό οργανισμό, που είναι εγγεγραμμένος στον ΟΚΥΠΥ, και θέλοντας να προωθήσουμε, αλλά και να ενισχύσουμε κάθε προσπάθειά τους, όλοι οι άνθρωποι στην Klaketacy productionsεργαστήκαμε με αγάπη.

Αν χρειάζεστε κι εσείς τη δική μας βοήθεια, που αντιστοιχεί στα καθήκοντά μας, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@klaketacy.com ή στο +35799408761.

Κοινωνικά δίκτυα KLAKETACY PRODUCTIONS
32 views0 comments
bottom of page