top of page
Search

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ… ΧΩΡΑΝΕ!»… ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΑΝΕ



Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός eikona ζωής παρουσιάζει το παραμυθένιο μιούζικαλ «Όλοι οι... κακοί χωράνε!», σε σκηνοθεσία και σενάριο της Χριστίνας Παυλίδου. Η έμπειρη καλλιτεχνική ομάδα των συντελεστών κι οι αγαπημένοι μας ηθοποιοί μας ταξιδεύουν... αλλιώς στα αγαπημένα μας παραμύθια. 

Ας γνωρίσουμε κι εμείς την Καλομοίρα, ένα έφηβο κορίτσι που εξερευνώντας τη μεγάλη βιβλιοθήκη του παππού της, βρίσκει τον «κακό» της μπελά! Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου της όχι μόνο θα συναντηθούμε με τους παραμυθένιους ήρωες, αλλά θα τους ανακαλύψουμε βαθύτερα. Μια ιστορία που θα τη βιώσουμε μέσω της μουσικής, του τραγουδιού, του χορού, του χρώματος και του φωτός. Έτσι, όλες αυτές οι τέχνες και οι τεχνικές μαζί θα μας βοηθήσουν να ζήσουμε συναισθήματα όπως η ενσυναίσθηση, η αποδοχή του λάθους, η συγχώρεση και η αγάπη.

Οι συντελεστές της παράστασης είναι: 

Σκηνοθεσία: Χριστίνα ΠαυλίδουΒοηθός σκηνοθέτη/Μουσική διδασκαλία: Κωνσταντίνος ΑνδρονίκουΜουσική: Ανδρέας ΜιχαλόπουλοςΕνορχηστρώσεις: Σταύρος ΜακρήςΣτίχοι: Σταύρος ΣταύρουΧορογραφίες: Μαρία ΣταυρινίδουΣκηνογραφία: Σκηνοτεχνική Ενδυματολόγος: Βασιλική ΤρουλιώτηΠαίζουν αλφαβητικά οι ηθοποιοί: Άντρη Αγγελίδου, Άνθη Κάσινου, Αντρέας Παπαμιχαλόπουλος, Ανδρέας Πατσιάς, Εύρος Βασιλείου, Θέμις Ππόλου, Ιωάννα Παπαμιχαλοπούλου, Κύνθια Παυλίδου, Νάταλι Αμάν, Ριάνα Αθανασίου, Χριστιάνα Λάρκου.


Το σενάριο είναι βασισμένο στην ιδέα της Δάφνης Μιλτιάδου.

Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για τις φιλανθρωπικές ενέργειες του ΜΚΟ eikona ζωής, www.eikonazois.org. Μπορούμε όλοι μαζί να συμβάλουμε στον αγώνα τους για προσφορά. 

Οι παραστάσεις:

α) Σάββατο 6 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 12.30 μ.μ. 

β) Πέμπτη 9 Μαΐου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 3.30 μ.μ. 

γ) Παρασκευή 10 Μαΐου, Παττίχειο Θέατρο Λεμεσού, 3.30 μ.μ. 

δ) Σάββατο 11 & 18 Μαΐου, Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας «Γ. Λυκούργος», 12.30 μ.μ.

ε) Κυριακή 19 Μαΐου, Μαρκίδειο Θέατρο Πάφου, 12.30 μ.μ. 

στ) Κυριακή 26 Μαΐου, Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 12.30 μ.μ. 

Την προπώληση εισιτηρίων έχει αναλάβει η SoldOut Tickets.

Ελάτε, λοιπόν, να ζήσουμε όλοι μαζί τις περιπέτειες της Καλομοίρας, με χαρούμενα τραγούδια, ζωντανούς χορούς, παραμυθένια σκηνικά και ζωηρά, πανέμορφα κοστούμια. Η ομάδα σάς υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι φαντασίας. Απολαύστε αυτό το παραμύθι με την οικογένειά σας και δημιουργήστε αναμνήσεις που θα κρατήσουν για πάντα.

Αν κι εσείς επιθυμείτε μια συνεργασία μαζί μας, επικοινωνήστε στο info@klaketacy.com ή στο +35799408761. Η «καλοσύνη» και η αγάπη των ανθρώπων ανοίγει το δρόμο για μεγάλες πράξεις.

37 views0 comments
bottom of page