top of page
Search

ΠΡΟΣΦΟΡΑ «ΜΕ ΑΙΜΑ»

Updated: Jun 22, 2022



«Μα θα προσφέρω με αίμα;»… Κι όμως, η προσφορά αίματος για τις ανάγκες νοσοκομείων αποτελεί τεράστιο έργο. Έχοντας αυτό ως αρχή, η Klaketacy Productions βοήθησε στη διοργάνωση της εκδήλωσης εθελοντικής αιμοδοσίας για τον Αντιαναιμικό Σύνδεσμο (ΠΑΣ) που πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη των Coffeebrands, με τίτλο «Εθελοντική αιμοδοσία: Τα Coffebrands δίνουν αίμα και χαρίζουν ζωή». Συγκεκριμένα, η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στις 19 Μαρτίου 2022, από τις 15:00-18:00, στην αίθουσα της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου στην Ακρόπολη. Για σχετικές πληροφορίες, μπορείτε να αποταθείτε στα τηλέφωνα 22429141 και 99609277.

Τα άτομα της Klaketacy Productions, συγκεκριμένα, στηρίξαμε τη δράση του Παγκύπριου Αντιαναιμικού Συνδέσμου (ΠΑΣ), καθώς αναλάβαμε αφιλοκερδώς την προωθητική καμπάνια της εκδήλωσης. Επιπλέον, η Εριλένα Πελαγία διενήργησε τη ραδιοφωνική και τηλεοπτική εκφώνηση, προσφέροντας κι η ίδια με το δικό της τρόπο, καθώς επίσης και ο συνεργάτης μας Παναγιώτης Ασιήκκης προσέφερε τη μουσική. Αν επιθυμείτε κι εσείς ως ένας κοινωφελής οργανισμός τη στήριξή μας, επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τον τρόπο, μέσω του info@klaketacy.com ή στο +35799408761.

Προωθώντας, λοιπόν, όλοι οι άνθρωποι της Klaketacy Productions το έργο του ΠΑΣ, επιθυμούμε αυτή η μη κυβερνητική οργάνωση, που δημιουργήθηκε από γονείς και φίλους των πασχόντων με μεσογειακή αναιμία, να επιτελέσει το σκοπό της. Ευχή μας, ο εν λόγω οργανισμός να προχωρά σταθερά στη θεραπεία της θαλασσαιμίας, ακολουθώντας τα διεθνή πρωτόκολλα θεραπείας της νόσου, ενώ παράλληλα να στηρίζεται από διάφορους φορείς στη δημιουργία κοινών πρωτοκόλλων, σε όλα μάλιστα τα επίπεδα.


Επίσης, να πραγματοποιηθούν οι επιδιώξεις του για στήριξη κι ενίσχυση όλων των επιστημονικών κέντρων κι εγκαταστάσεων, ώστε να καλύπτονται οι συνεχείς θεραπευτικές ανάγκες των θαλασσαιμικών, ενώ, παράλληλα, να ευδοκιμούν οι προσπάθειές του για σωστή ενημέρωση κι ευαισθητοποίηση του κοινωνικού συνόλου για τη θαλασσαιμία και την αιμοδοσία.

Επιπλέον, ευχόμαστε να επιτελεί και το κοινωνικό του έργο, εξασφαλίζοντας από την πολιτεία μια ολική κοινωνική πολιτική για τους θαλασσαιμικούς και τις οικογένειές τους, σύμφωνη με τις συγκεκριμένες ανάγκες τους.

Τέτοιες δράσεις σαφώς και δεν αφήνουν ασυγκίνητες την Klaketacy Productions και τις υποστηρίζει μέσω των δικών της ενεργειών. Καλή επιτυχία στο έργο σας!














13 views0 comments
bottom of page