top of page
Search

ΑΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΒΑΝΑΥΣΟΤΗΤΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟ CYPRUS SAYS NO MORE

Updated: Jun 22, 2022


Εισβολή ενδοοικογενειακής βίας, εκφοβισμού και σεξουαλικής επίθεσης σήμερα στη ζωή μας. Οι άνθρωποι στην Klaketacy Productions δεν μπορούμε δείξουμε ανεκτικότητα στη βία. Αγωνιζόμαστε, προσφέρουμε κι ονειρευόμαστε έναν κόσμο που πλημμυρίζει από αγάπη και ανθρωπισμό. Γι’ αυτό το λόγο συνεισφέραμε μέσω του δικού μας έργου στην εκστρατεία του Cyprus says NO MORE.

Η ευαισθησία, ο ανθρωπισμός, η συνεργασία για καταπολέμηση της αδικίας και της βαναυσότητας, η απαλλαγή από το φόβο και τα όνειρά μας για έναν καλύτερο κόσμο, απαλλαγμένο από αρνητικά συναισθήματα προκάλεσαν όχι απλώς το θαυμασμό μας για το έργο του Cyprus says NO MORE, αλλά και την ανάγκη συνεργασίας μας με αυτόν.

Συμβαδίζοντας, λοιπόν, με το Cyprus says NO MORE, η Klaketacy Productions μέσω του δικού της έργου δημιούργησε γραφικά και βίντεο για τον οργανισμό δωρεάν, θέλοντας να τονίσει ότι όλοι μαζί μπορούμε να αποτρέψουμε, αλλά και να τερματίσουμε την ενδοοικογενειακή βία και τη σεξουαλική επίθεση στην Κύπρο. Ελπίζοντας το Cyprus says NO MORE να πετύχει το στόχο του, καταθέσαμε κι εμείς το βοτσαλάκι μας, έτσι ώστε οι αγώνες του οργανισμού να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, να ενημερώσουν άτομα τα οποία χρειάζονται στήριξη ότι η βοήθεια υπάρχει και πώς να τη βρουν και να θέσουν τέρμα στην ενδοοικογενειακή βία και στη σεξουαλική βαρβαρότητα.

Ας ευαισθητοποιηθούμε όλοι στην Κύπρο γύρω από το θέμα, ας δραστηριοποιηθούμε και ας προωθήσουμε την αλλαγή κουλτούρας. Τέρμα στις δικαιολογίες. Όχι άλλη σιωπή! Όχι άλλη βία! Ας συνεργαστούμε για να θέσουμε τέλος στην ενδοοικογενειακή βία και στη σεξουαλική επίθεση. Ενωμένοι μπορούμε να προοδεύσουμε!

Εάν το επιθυμείτε, μπορείτε να αφήσετε έναν αριθμό τηλεφώνου ή το email σας και ο εν λόγω οργανισμός θα επικοινωνήσει μαζί σας για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, είτε για να συνεισφέρετε κι εσείς στο έργο αυτό είτε για να μοιραστείτε την ιστορία σας κι έτσι να βοηθήσετε άλλους, είτε γιατί χρειάζεστε κι εσείς ενίσχυση στον αγώνα σας. Όποια ιδιωτικά δεδομένα μοιράζεστε με τον οργανισμό, θα είναι σύμφωνα με τους κανονισμούς GDPR. Αναφέρετε, λοιπόν, το πρόβλημά σας στη γραμμή 1440 ή επικοινωνήστε μέσω email στο www.cyprussaysnomore.org. Η διεύθυνση του οργανισμού είναι Μονεμβασιάς 8, 4152, στη Λεμεσό και το τηλέφωνο για οποιεσδήποτε πληροφορίες +35725713103.

Αν, λοιπόν, είστε κι εσείς ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιθυμεί τη δική μας στήριξη, τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@klaketacy.com ή στο +35799408761.

Ελπίζουμε το έργο του Cyprus says NO MORE και της Klaketacy Productions να έχει αντίκτυπο όχι μόνο στην Κύπρο, αλλά σε όλο τον κόσμο και όλοι μαζί, ενωμένοι να γίνουμε πιο δυνατοί και να καταπολεμήσουμε τη βία και τη σεξουαλική επίθεση εντός της οικογένειας!


41 views0 comments
bottom of page