top of page
Search

«Αγκαλιά» στο όμορφο έργο της «eikona ζωής»

Updated: Jun 22, 2022




Πόσες φορές δεν έχετε διερωτηθεί πώς μπορείτε να προσφέρετε στο δοκιμαζόμενο σήμερα συνάνθρωπό μας; Η «eikonaζωής» είναι ένας από τους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, ο οποίος το κάνει ακριβώς αυτό και φυσικά η Klaketacyproductions δεν θα μπορούσε να μην υποστηρίξει τη συγκεκριμένη προσπάθεια. Η εταιρεία μας, ως γνωστόν, στηρίζει και συμπορεύεται με οργανισμούς όπως αυτόν της «eikona ζωής».

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «eikona ζωής» αποτελεί γέννημα της κοινής αναζήτησης και της επιθυμίας ανθρώπων για προσφορά προς κάθε πονεμένο συνάνθρωπό μας, προσφέροντας όχι μόνο οικονομική βοήθεια, αλλά κυρίως το δικαίωμα στην ελπίδα για μια καλύτερη ζωή. Έχοντας υπ’ όψιν το αρχαίο ρητό «τ’ αγαθά κόποις κτώνται», όλα τα μέλη του οργανισμού συναγωνίζονται χωρίς φόβο, αναζητώντας παράλληλα συνοδοιπόρους στο έργο τους. Ένας ενεργός συνοδοιπόρος αποφασίσαμε να είμαστε κι εμείς στη δική μας εταιρεία, αναλαμβάνοντας όλα τα οπτικοακουστικά δημιουργικά της «eikonas ζωής», προσφέροντας δωρεάν υπηρεσίες.

Η «eikona ζωής» έχει ως στόχο την πλήρη και υγιή ανάπτυξη του μελλοντικού, ενεργού πολίτη, κυρίως δηλαδή του παιδιού. Ειδικότερα αυτός ο σκοπός είναι που μας βρίσκει ένθερμους υποστηρικτές στο έργο τους.

Αν επιθυμείτε, μπορείτε να συμμετέχετε κι εσείς ως συμβουλευτικός συνεργάτης, χορηγός ή υποστηρικτής. Επικοινωνήστε, τότε, στο info@eikonazois.org, +357 25222228 ή στο +357 99969659.

Αν, επίσης, είστε κι εσείς ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιθυμεί τη δική μας στήριξη, τότε επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τον τρόπο στο info@klaketacy.com ή στο +35799408761.

Κοινωνικά δίκτυα «eikona ζωής»

Κοινωνικά δίκτυα KLAKETACY PRODUCTIONS






29 views0 comments
bottom of page