top of page
Search

TIK TALKS: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ YouTube ΜΕ ΑΕΡΑ Tik Tok!



Το Tik Tok έχει πλέον «κατακτήσει» ένα μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητάς μας και ως εκ τούτου ο κόσμος συνυπάρχει με Tik Tokers που δημιουργούν ευφάνταστα και διασκεδαστικά βίντεο, μέσω των οποίων μπορούν να ταυτιστούν κιόλας μαζί τους!


Η Klaketacy productions, αναγνωρίζοντας την επιρροή που έχουν πλέον οι Tik Tokers, ειδικά σε νέους ανθρώπους, έχει δημιουργήσει την εκπομπή Tik Talks… τη μοναδική εκπομπή του YouTube που έχει αέρα Tik Tok. Σε κάθε επεισόδιο, ένας Κύπριος ή μία Κύπρια Tik Toker έρχεται στο studio, με σκοπό να μας συστηθεί λίγο καλύτερα και να τον ή την γνωρίσουμε ακόμη περισσότερο ως προσωπικότητα! Ξεκαρδιστικό σημείο κάθε επεισοδίου είναι όταν επιτέλους φτάνει η ώρα για το παιχνίδι μας, το «Άτε Ολάν», που οι καλεσμένοι καλούνται να αναγνωρίσουν την κυπριακή λέξη την οποία τους περιγράφει η παρουσιάστρια… Εκεί το γέλιο χτυπάει κόκκινο!


Μερικοί από τους Tik Tokers που έχουν ήδη έρθει στην εκπομπή μας, μας μιλούν για την εμπειρία τους και η χαρά μας είναι μεγάλη, βλέποντας ότι οι απόψεις όλων περιορίζονται αποκλειστικά και μόνο σε θετικές. Συγκεκριμένα, αυτό φαίνεται και στα εξής παραδείγματα:


Σάββας Κωνσταντίνου-Επεισόδιο 3:

«Από το πρώτο λεπτό που βρέθηκα εκεί, όλη η ομάδα με έκανε να νιώθω οικεία και άνετα. Μιλήσαμε, παίξαμε, αλλά κυρίως γελάσαμε, που νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο στις μέρες μας, γιατί όλοι το έχουμε ανάγκη. Στην εκπομπή πέρασα υπέροχα… Αν και μαθηματικός, δηλώνω ότι υπήρχε χημεία και ήταν εμφανής!».


Μαρία Φωτίου-Επεισόδιο 5:

«Αρχικά, η εκπομπή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, όπως και τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκα. Πέρασα πάρα πολύ εποικοδομητικά το χρόνο μου, γέλασα και ένιωσα πάρα πολύ οικείο το περιβάλλον. Τους ευχαριστώ ξανά για αυτή την όμορφη εμπειρία!».

Εβελίνα Γεωργιάδου-Επεισόδιο 9:

«Ευχαριστώ πάρα πολύ τα παιδιά από το Tik Talk show. Πέρασα υπέροχα, γέλασα και δεν ένιωσα καθόλου άγχος. Τους εύχομαι τα καλύτερα και να συνεχίσουν να είναι τόσο δημιουργικοί!».


Pan Dragomir-Επεισόδιο 11:

«Η όλη εμπειρία ήταν πάρα πολύ ευχάριστη! Ο χρόνος πέρασε χωρίς να το καταλάβω κι ευελπιστώ ότι ο κόσμος που παρακολούθησε το επεισόδιο πέρασε εξίσου όμορφα! Ευχαριστώ πάρα πολύ την ομάδα που με κάλεσε, που ήταν επαγγελματίες και που με έκαναν να νιώσω τόσο άνετα».

Είμαστε σίγουροι πως δεν θέλετε με τίποτα να χάσετε τα επόμενα επεισόδια, μέσω των οποίων θα γνωρίσετε καλύτερα ακόμη περισσότερους Tik Tokers που παρακολουθείτε καθημερινά στην εφαρμογή. Γι’ αυτό δεν έχετε παρά να κάνετε subscribe στο κανάλι της Klaketacy productions, ώστε να βλέπετε πρώτοι εσείς όλα τα νέα επεισόδια. Φυσικά, μην ξεχάσετε να μας ακολουθήσετε και στα Social Media (Instagram και Facebook) και μη διστάσετε να μας στείλετε τα μηνύματά σας, για να μας πείτε ποιον ή ποια Tik Toker θέλετε να δείτε στα επόμενα επεισόδια! Ραντεβού κάθε Δευτέρα! Μπορείτε να επικοινωνήσετε ή να βρείτε οποιεσδήποτε πληροφορίες στο info@klaketacy.com ή στο +35799408761.


Απολαύστε!

https://www.youtube.com/watch?v=1n43lS1D9kY&list=PLx0ld9Vm3ctpKenrkycGDtgc4_W-KM8DZ

21 views0 comments
bottom of page