top of page
Search

ΧΩΡΙΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΑΣ

Updated: Jun 22, 2022

Ο θεσμός No More έχει ξεκινήσει το 2013 στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής με κινητήρια δύναμη το όραμά του, δηλαδή να ενημερώνει, να αφυπνίζει και να δώσει τέλος σε ζητήματα σχετικά με την ενδοοικογενειακή και σεξουαλική βία. To No More συγκεντρώνει το μεγαλύτερο συνασπισμό ομάδων υπεράσπισης, παροχών υπηρεσιών, κυβερνητικών φορέων, μεγάλων εταιρειών, πανεπιστημίων, κοινοτήτων κι ατόμων, όλα κάτω από ένα κοινό σήμα και ένα ενοποιητικό σύμβολο για την υποστήριξη ενός κόσμου χωρίς βία. Μέσω της ευαισθητοποίησης, της δραστηριοποίησης και της αλλαγής της κουλτούρας ενός κράτους θα μπορεί να το πετύχει αυτό.

Λαμβάνοντας όλα αυτά υπ’ όψιν, η Κύπρος έχει πλέον προχωρήσει στην ίδρυση του δικού της «στόλου» στον αγώνα κατά της βίας, με το όνομα Cyprus says NO MORE. Σ’ αυτό βοήθησε η ομάδα του The Body Shop Cyprus υπό την ακτιβιστική του δράση. Η Κύπρος έλαβε δράση ήδη από το 2020, με τις βλέψεις εστιασμένες στον τερματισμό της βίας, στην αύξηση της ευαισθητοποίησης και στην παροχή έμπνευσης σε άτομα σε όλη τη χώρα να σπάσουν επιτέλους τη σιωπή τους.

Οι άνθρωποι στην Klaketacy Productions «συμβαδίζοντας» απόλυτα με τους θεσμούς του οργανισμού αυτού κι ευαισθητοποιημένοι σε θέματα παντός είδους βίας κι εκμετάλλευσης, ήρθαμε σε επικοινωνία με τους συνιδρυτές του οργανισμού Γιάννο Σπύρου και Μάριο Σπύρου, καθώς και με τη συντονίστρια του ακτιβιστικού τους έργου, Ολίβια Σπύρου, θέλοντας να προσφέρουμε κι εμείς μέσω του δικού μας έργου. Το νέο τους ‘εταιρικό’ βίντεο αποτελεί δωρεά και συνεισφορά από όλους εμάς στην Klaketacy στον δικό τους αγώνα με το δικό μας τρόπο.
Στη γραμμή 1440 μπορείτε να αναφέρετε το πρόβλημά σας ή να επικοινωνήσετε μέσω email στο www.cyprussaysnomore.org. Η διεύθυνση του οργανισμού Cyprus says NO MORE είναι Μονεμβασιάς 8, 4152, στη Λεμεσό και το τηλέφωνο για οποιεσδήποτε πληροφορίες 0035725713103.

Αν, όμως, κι εσείς, ως ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός επιθυμείτε τη συνεργασία σας με την Klaketacy productions, τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@klaketacy.com ή στο τηλέφωνο +35799408761.



8 views0 comments
bottom of page