top of page
Search

«ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ» ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΝΤΗΤΑ

Updated: Jun 22, 2022

«ΔΩΣΤΕ ΖΩΗ» ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΝΤΗΤΑ

Φτάνει πια! Αρκετά σκυλάκια περπατούν αβοήθητα στους δρόμους… Ο «Dog Respawnsible» είναι ένας εγγεγραμμένος και μη κερδοσκοπικός οργανισμός με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τον καλύτερο φίλο του ανθρώπου, το σκύλο. Η KLAKETACY PRODUCTIONS συγκινημένη από αυτόν το σκοπό, θέλησε κι αυτή, με το δικό της τρόπο, να υποστηρίξει το πρόγραμμα του φιλοζωικού οργανισμού, με το όνομα «Σώστε μια ζωή».

Εμπνεόμενο από την αγάπη του ανθρώπου για τους τετράποδους φίλους μας και από την ανάγκη όλων να κάνουμε το καλύτερο δυνατό γι’ αυτούς, προσφέροντάς τους καλύτερες συνθήκες διαβίωσης δημιουργήθηκε το σχέδιο αυτό κι εφαρμόστηκε από την εταιρεία «The Body Shop». Σήμερα έχει εξελιχθεί σε ένα μεγάλο έργο που περιλαμβάνει πολλές, μεγάλες και αξιόπιστες εταιρείες της Κύπρου. Η αρχική ιδέα περιελάμβανε μόνο εταιρείες που βοηθούν αυτόν τον ευγενή σκοπό, έπειτα, όμως, πολλά άτομα ζήτησαν να προσφέρουν μια δωρεά, αλλά και βοήθεια, έτσι ώστε σήμερα να μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα «Σώστε μια ζωή», τόσο εταιρείες όσο και ιδιώτες. Όλα τα ιδρυτικά μέλη του προγράμματος έχουν εργαστεί και έχουν προσφέρει τις υπηρεσίες αφιλοκερδώς, από την αγάπη τους στα σκυλιά.

Στόχος του οργανισμού είναι, αρχικά, να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά και να τους προσφέρει άμεση βοήθεια, αλλά στη συνέχεια να αναπτυχθεί σε μεγαλύτερη και παγκόσμια οργάνωση, αφιερωμένη στη βοήθεια των σκύλων, καθώς και να δημιουργήσει ένα καταφύγιο σκυλιών για τα ηλικιωμένα σκυλιά. Έτσι θα μπορούν να περάσουν τα τελευταία στάδια της ζωής τους χαρούμενα, με γεμάτη κοιλίτσα, μια αγκαλιά και πολλή αγάπη.

Δείξτε κι εσείς την ανθρώπινη πλευρά του χαρακτήρα σας κι επικοινωνήστε με τον οργανισμό, για να μάθετε πώς κι εσείς «μπορείτε να σώσετε μια ζωή». Ο οργανισμός βρίσκεται στη Μονεμβασιάς 8, στα Κάτω Πολεμίδια, στη Λεμεσό ή τηλεφωνήστε στο 25713103. Η ηλεκτρονική διεύθυνση του οργανισμού είναι info@bonsaigroup.com.cy.

Είναι αξιοσημείωτο ότι έχουν εργαστεί πολλοί ώστε να συγκροτηθεί το σχέδιο αυτό και να «κρατηθεί στη ζωή». Στα δημιουργικά, δε, του οργανισμού έχει συμβάλει και ο δικός μας οργανισμός klaketacy.com, όπως επίσης έχει συντελέσει και στην προσπάθεια ενημέρωσης του κοινού.

Αν, λοιπόν, είστε κι εσείς ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που επιθυμεί τη δική μας στήριξη, τότε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@klaketacy.com ή στο +35799408761.






9 views0 comments
bottom of page