top of page
Search

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ ΖΩΩΝ



Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων, ο Mix FM σε συνεργασία με τα καταφύγια «Rights for animals, paws, Nicosiadog shelter» και «Dog Rescue Cyprus» διοργάνωσαν φιλανθρωπικό Live Link την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022 στο Πάρκο των σκύλων της Τάφρου Πύλης Αμμοχώστου. Την εκδήλωση υποστήριξε και ο Δήμος Λευκωσίας, αλλά και η KLAKETACY PRODUCTIONS.

Στο χώρο μπορούσες να ενημερωθείς για τις απαραίτητες ενέργειες στην υιοθέτηση ενός σκύλου, για το πρόβλημα των αδέσποτων, να λάβεις χρήσιμες συμβουλές στην εκπαίδευση ενός σκύλου, αλλά και να ενισχύσεις το έργο των καταφυγίων, με την αγορά διαφόρων προϊόντων για τους τετράποδους φίλους μας!

Στην εκδήλωση, επίσης, συντροφιά και κέφι πρόσφερε με δίωρο live link το Mix FM, με την Έλενα Ολυμπίου και τη Μαρία Πορφυρίου.

Από το χώρο, φυσικά, δεν θα μπορούσε να λείψει η KLALETACY PRODUCTIONS, στα πλαίσια της κοινωνικής της προσφορά. Η ξεχωριστή μέρα για τους αξιαγάπητους, τετράποδους φίλους μας αποτελούσε και για μας σημαντική. Κανένα ζώο δεν πρέπει να βιώνει παραμέληση! Η Klaletacy Productions, συνεπώς, συναγωνίζεται γι’ αυτό το σκοπό. Σκηνές, μάλιστα, από την εκδήλωση και το έργο της εταιρείας μπορείτε να δείτε στο https://youtu.be/tLa69RyLkxw.

Χρειάζεστε κι εσείς βοήθεια ανάλογη των καθηκόντων και των υπηρεσιών της KLALETACY PRODUCTIONS; Επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας στο +35799408761 είτε μέσω της ιστοσελίδας info@klaketacy.com. Είμαστε πάντοτε με καρδιές και πόρτες ανοικτές σε κάθε καλό σκοπό!



16 views0 comments
bottom of page